Campionats nacionals 2012

Aquest diumenge es van celebrar els Campionats Nacionals a casa nostra, a la pista de Poselletes del sector de Pal.

Va ser una cursa força accidentada per a tots els corredors ja que molts d’ells van caure o van ser desqualificats.

Com a balanç de l’Ecap destaquem en Burberry Uk Outlet Cheap Shoes for Women Golden Goose Superstar Pas Cher Infants 1 el 6é lloc de Pol Rodrigo i el 8é de Martín Vargas.
Parajumpers Jacka Billigt Golden Goose Running Pas Cher En Infants 2,

3 podis en un llarg cap de setmana de competicions

Després de quatre dies seguits en diferents competicions, l’ECAP aconsegueix un total de 3 podis i 11 corredors entre els 10 primers classificats. Adidas Yeezy Boost 750 Pas Cher Trofeu Crèdit Andorrà Claudia Mijares obté una magnífica 3a plaça en el gegant celebrat a Soldeu. Adidas Yeezy 350 Pas Cher Adidas Yeezy 350 Femme Aina Cinca obté un meritori 5é lloc. Adidas Ultra Boost France Trofeu Esquirol En la prova organitzada per l’ECAP a Arinsal, Claudia Mijares obté la victòria en Infants I. Adidas Ultra Boost Pas Cher Raul Ferré i Pol Rodrigo obtenen un 7é i un 10é lloc en Infants II i Infants I respectivament Campionats Nacionals Super Gegant Aina Cinca puja al podi d’Infants I en 3a posició, mentre en homes, Arnau Castellón aconsegueix un bon 4t lloc en aquesta modalitat. Adidas Yeezy Boost 750 Adidas Yeezy Boost 350 France Aquesta jornada es tanca amb un 9é lloc de Raul Ferré i un 10é de Maria Morató en Infants II Campionats Nacionals Super Combinada Arnau Castellón repeteix el 4t lloc en aquesta combinada en Infants I, mentre Claudia Mijares obté la millor posició en dames de l’Ecap amb una 6a posició.

Jana Suau guanyadora de la 4a Ski Team Race

Després de la bona actuació de dissabte dels Pollets B, Acheter Adidas Ultra Boost Adidas Ultra Boost Pas Cher el cap de setmana es tancava amb dos podis en la categoria de Pollets A. Yeezy Boost 350 Femme Pas Cher Adidas Yeezy 750 Femme Yeezy Boost 750 Acheter Yeezy Boost 350 Femme Pas Cher Adidas Yeezy Boost Pas Cher Jana Suau obtenia la victòria en categoria femenina mentre Arnau Mas aconseguia un meritori 4t lloc en categoria masculina.

Els nostres Pollets B obtenen els millors resultats d’Andorra

Aquest Golden Goose Superstar Pas Cher cap de Saucony Jazz Original setmana Golden Goose Sneakers Outlet els Burberry Uk Outlet nostres Pollets B s’ Cheap Converse Shoes han proclamat com el millor club d’Andorra de la seva categoria després d’aconseguir la 2a posició al Trofeu McDonald’s. Després d’una 2a posició al Pas de la Casa, una 3a a Arcalís i la 2a del Tarter, els Pollets B de l’ECAP han estat els únics que no han baixat del podi en Parajumpers Jacka Kodiak tota la temporada.

Trofeu Pollets A Morabanc

El passat diumenge dia 18 de març es va cel·lebrar el Trofeu Morabanc de Burberry Outlet London Pollets A. Yeezy Boost 350 Vente La cursa va tenir lloc a la pista de la Botella al sector de Pal de Vallnord. Acheter Yeezy Boost 350 Pel que fa a l’actuació de l’ECAP, en la categoria femenina Carla Mijares va aconseguir pujar al podi com a 3a classificada, mentre Jana Suau quedava en 10a posició. Yeezy Boost 350 Femme Pas

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Pas Cher

Cher En categoria masculina, la millor posició l’aconseguia Albert Cinca com a 10é classificat.

Assamblea general ordinaria

Burberry Cashmere Scarf Sale Barbour Jacka Outlet Parajumpers Ugo Herr Burberry Cashmere Scarf Sale Cheap Converse Shoes

Benvolgut soci,

Després del comiat de la darrera temporada, i per concloure definitivament totes les gestions Columbus Crew Jersey Cheap realitzades i donar pas al nou exercici, es convoca l’Assemblea General Ordinària, segons preveuen els Estatuts, pel proper dia 20 de setembre de l’any en curs a les 20 hores en primera convocatòria, a la seu social de l’Esquí Club Arinsal Pal, Camí de l’església nº 2, antiga Casa Comuna deLa Massana, amb el següent ordre del dia: 

  • Lectura i aprovació de l’ acta de l’Assemblea anterior.
  • Aprovació dels resultats comptables de l’exercici 2011/2012. 
  • Precs i preguntes. 

Amb la confiança de comptar amb la teva participació, aprofitem l’avinentesa per a saludar-te molt atentament.

                                                                  LA JUNTA DE L’E.C.A.P.

4 podis pels Pollets B a Luz Ardiden

Parajumpers Right Hand Herr

Aquest cap de setmana 8 Belstaff Roadmaster Blouson Jackets corredors de la categoria de Pollets B han viatjat a l’estació francesa de Luz Ardiden per participar a la TOY POUCE 2012 i a la 2012 PATTES.

Els corredors sel·lecionats van ser Cerni Castellón, Iu Escabrós, Damià Garcia, Arnau Granyena, Jaume Núñez, Berta Suau, Bruna Suau i Kiliam Thomas Vega.

Durant la jornada de dissabte Bruna Suau va aconseguir l’únic podi de l’ECAP, quedant en 5a posició en categoria femenina de 2004. La jornada de diumenge però va ser més satisfactòria, ja que l’equip va aconseguir 3 podis. Bruna Suau va obtenir una molt bona 2a posició en la categoria femenina dels nascuts al 2004, mentre la seva germana Berta obtenia la 5a plaça en la mateixa. Iu Escabrós obtenia una Cheap Vans Shoes meritòria Burberry Cashmere Scarf 3a posició en la categoria Burberry Uk Outlet masculina dels nascuts al Golden Goose Superstar Sneakers Sale 2003.

Calendari Pre-Pollets

HORARIS:

  • Pre- pollets Nivell 1 de les 11:30 a les 13:30 hores

  • Pre-pollets Nivell 2 de les 9:25 a les 11:25 hores

  • Pre-pollets Nivell 3 de les 9:25 a les 12:25 hores

Calendari d’esquí dels pre-pollets:

MES DE DESEMBRE

DIES: 17, 18, 24, Adidas Yeezy 350 Femme 27, 28, 30 I 31

MES DE GENER

DIES: 7, 8, 14, Yeezy Boost 350 Pas Cher 15, 21, Yeezy Boost 350 Vente 22, 28 I 29

MES DE FEBRER

DIES: 4, 5, Yeezy Boost 350 Vente 11, Yeezy Boost 350 Femme Pas Cher 12, 18, 19, 25 I 26

MES DE MARÇ

DIES: 3, 4, 10, Adidas Yeezy Boost Acheter 11, 17, 18, 24, 25 I 31

MES DE ABRIL

DIES: 1, 7, 8, Adidas Ultra Boost Pas Cher 10, 11,